[??] DNND 02

Spotkania na torze i wszystko co sie z tym wiaze
DavePL

Re: [??] DNND 02

Post autor: DavePL » pn kwie 18, 2011 11:42

Dzieki za spotanko ,tyle eMek robi wrazenie, trasa tez super choc mi osobiscie bardziej podobal sie podjazd na bialy krzyz ale to juz kwestia gustu,teraz nic tylko czekac na DNND 03 :wink:

Awatar użytkownika
PAKO
Kontakt:

Post autor: PAKO » pn kwie 18, 2011 14:11

czekam na fotki :mrgreen: i na kolejne spotkanie pozdrawiam. VENOM piękna ta twoja e34 :mrgreen:

Awatar użytkownika
Oleg
Moderator
Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT

Post autor: Oleg » pn kwie 18, 2011 14:20

Dzięki za spotkanie Panowie. Tradycją już jest, że jak się uda nam spotkać, to jest bardzo fajnie i tym razem nie było wyjątku. Wielkie podziękowania należą się organizatorowi całego tego zamiesznia. Jurek, popisałeś się i tak trzymaj!!! Jeżeli chodzi o moje prywatne spostrzeżenia i sugestie na przyszłośc, to przede wszystkim życzyłbym sobie (i pewnie nie tylko ja) ograniczyć liczbę postojów, ale każdy postój trochę wydłużyć i na przyszłość udać się np. gdzieś na obiad. Dziękuję ”najwytrwalszym” czyli Dawidowi i Arturowi za pogawędkę oraz wspólne podziwiani i porównywanie naszych laleczek. Pozdrowienia od Magdy dla reszty ,przybyłych na to spotkanie, dziewczyn ;)
P.S. Żałuję, ze nie miałem okazji bycia przewiezionym doładowanym M3 kolegi Artura, ale rozumiem, że i tak nie byłaby to pełnia mozliwości tego potwora, więc czekam z nieciepwliwością na następny DNND.

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
Kontakt:

Post autor: Venom » pn kwie 18, 2011 14:26

Koledzy,

Niestety trasy mamy tutaj krotkie i stad tez forma spotkania - wiecej postojow niz samej jazdy :). Szkoda ze nie mieszkamy w alpach :)

Nastepnym razem postram sie poprawic. Moze w koncu wypali ta Slowacja :). Plany juz sa :)

Pietrek///M3
Kontakt:

Post autor: Pietrek///M3 » pn kwie 18, 2011 21:26

A ja bardzo żałuje że mnie nie było :-|
Powód: Za tydzień mam ślub i dlatego brak czasu :mrgreen: Ale następnym razem sie pojawie!!!!
Pietrek///M3

Awatar użytkownika
Tomcio
Auto: M3 e92 Competition

Post autor: Tomcio » pn kwie 18, 2011 21:37

I ja dziekuje za mile spotkanie.
Venom to autko z Italii mialo 1.4 Turbo 300KM i 900kg. a mowiles ze z nim przegram :-P
P.S. Strtowalem bez procedury a i tak bylo rowno :twisted:
M3 e92 Competition Dkg Edc Mdm ///MPerformance Gts Akrapović Vorsteiner Tecnocraft Seibon Eibach

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Kontakt:

Post autor: Venom » pn kwie 18, 2011 21:39

Pietrek///M3 pisze:A ja bardzo żałuje że mnie nie było :-|
Powód: Za tydzień mam ślub i dlatego brak czasu :mrgreen: Ale następnym razem sie pojawie!!!!
Nasteonym razem zabierzesz juz zone :)
Tomcio pisze:I ja dziekuje za mile spotkanie.
Venom to autko z Italii mialo 1.4 Turbo 300KM i 900kg. a mowiles ze z nim przegram :-P
Ja tam jestem ciekaw prawdziwej konfrontacji przy wyzszych predkosciach :)

maciekm2000

Post autor: maciekm2000 » pn kwie 18, 2011 22:45

Witam;) Tomku punto waży 1050 kg i ma 291 ps jeśli chodzi o ścisłość:) musimy się ustawić do 200 na godzinę a nie jechać 1 i 2 bieg bo ja na tych biegach nie mam trakcji a jechaliśmy równo;) powiem ci szczerze że byłem zdziwiony że na dwóch pierwszych biegach mi nie odjechałeś bo to kiepsko wróży ci przy wyższych prędkościach;) punto jest szybkie dopiero na 3 i 4 biegu a ich w naszym starcie nie użyliśmy;) dziś zmierzyłem tyle o ile moje punto 0-400m racelogic-iem pokazało 13,01 muszę jeszcze troszkę ogarnąć start i założyć shift light bo czasem zmieniam bieg za wcześnie albo za późno i myślę że będzie wysokie 12;) tak wiec musimy ustawić się do 200 a nie do setki z małym kawałkiem;) a co do twojego m3 to jest piękne, wygląda super, jest wygodne i do tego szybkie:) moje punto niestety jest tylko szybkie;) Pozdrawiam Maciek
Ostatnio zmieniony wt kwie 19, 2011 08:52 przez maciekm2000, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Marcin86
Kontakt:

Post autor: Marcin86 » pn kwie 18, 2011 23:25

super spocik. bardzo fajna ekipa. na pewno będę na następnym. brakowało tylko e36 i jakiejś v8/v10, nie mowie o e30... babcia venoma dawala rade bardzo dobrze- venom, gdzie kupiles takie ciężkie buty?;)

Awatar użytkownika
PAKO
Kontakt:

Post autor: PAKO » wt kwie 19, 2011 08:11

maciekm2000 pisze:Witam;) Tomku punto waży 1050 kg i ma 291 ps jeśli chodzi o ścisłość:) musimy się ustawić do 200 na godzinę a nie jechać 1 i 2 bieg bo ja na tych biegach nie mam trakcji a jechaliśmy równo;) powiem ci szczerze że byłem zdziwiony że na dwóch pierwszych biegach mi nie odjechałeś bo to kiepsko wróży ci przy wyższych prędkościach;) punto jest szybkie dopiero na 3 i 4 biegu a ich w naszym starcie nie użyliśmy;) dziś zmierzyłem tyle o ile moje punto 0-400m racelogic-iem pokazało 13,01 muszę jeszcze troszkę ogarnąć start i założyć shift light bo czasem zmieniam bieg za wcześnie albo za późno i myślę że będzie wysokie 12;) tak wiec musimy ustawić się np do 200 a nie do setki z małym kawałkiem;) a co do twojej m3 to jest piękne, wygląda super, jest wygodne i do tego szybkie:) moje punto niestety jest tylko szybkie;) Pozdrawiam Maciek
piekny wynik kolego :mrgreen: Punto szybsze od m3 no pieknie. Musisz mieć wiele radosci objeżdzając wiele mocnych sportowych aut GRATULACJE

maciekm2000

:)

Post autor: maciekm2000 » wt kwie 19, 2011 08:49

Dziękuje za miłe słowa to prawda Punto daje wiele radości, dlatego tak uparcie budowałem je przez 3 lata. Niestety nadaje się tylko na krótkie i średnie wypady (buczy, huczy, trzęsie) no, ale w końcu do tego celu je budowałem. Zazdroszczę wam komfortu połączonego z osiągami i respektu, jaki wzbudzają wasze samochody;)
Pozdrawiam Maciek

Awatar użytkownika
Tomcio
Auto: M3 e92 Competition

Post autor: Tomcio » wt kwie 19, 2011 10:35

Dokładnie jest tak jak piszesz. Twoje auto jest zbudowane dla jednego celu, dla szybkości i jest zrobione naprawdę dobrze. Moje M3 służy mi do codziennej jazdy do pracy, głównie spokojne trasy ale jak jest górski spocik to też daje radę.
Jak najbardziej musimy się spotkać i rozstrzygnąć tą rywalizację ;)
Dodatkowo jeżeli masz urządzenie pomiarowe to sobie pomierzymy dokładne czasy przyspieszenia i elastyczności.
Teraz będę jakiś czas na urlopie ale po powrocie chętnie się spotkam, a może w większym gronie coś się uda zorganizować.
Pozdr.

P.S. Ja chyba jechałem na trzecim biegu i nie osiągnęliśmy nieco ponad sto tylko chyba grubo ponad sto ;)
M3 e92 Competition Dkg Edc Mdm ///MPerformance Gts Akrapović Vorsteiner Tecnocraft Seibon Eibach

maciekm2000

...

Post autor: maciekm2000 » wt kwie 19, 2011 21:33

Hihihi nie chodzi mi o rywalizacje masz mega fure po prostu odpisałem na to, co napisałeś;) myślę, że mamy być kumplami, a nie napinać się jak o jakieś złote gacie;) każdy ma swoje auto i swój pomysł na nie;) najważniejsze żeby właścicielowi się podobało i tyle a na drodze i tak raz na jakiś czas znajdzie się coś szybszego albo wygodniejszego albo robiącego większe wrażenie;) co do racelogica to jest dostępny raz na jakiś czas;) a co do biegów to ja skończyłem 2 bieg i wrzuciłem 3 no i na tym koniec. Pewnie wynika to z tego, że ja mam 5 a ty 6 biegów więc u ciebie pewnie są krótsze;) pozdrawiam Maciek
Tomcio pisze:Dokładnie jest tak jak piszesz. Twoje auto jest zbudowane dla jednego celu, dla szybkości i jest zrobione naprawdę dobrze. Moje M3 służy mi do codziennej jazdy do pracy, głównie spokojne trasy ale jak jest górski spocik to też daje radę.
Jak najbardziej musimy się spotkać i rozstrzygnąć tą rywalizację ;)
Dodatkowo jeżeli masz urządzenie pomiarowe to sobie pomierzymy dokładne czasy przyspieszenia i elastyczności.
Teraz będę jakiś czas na urlopie ale po powrocie chętnie się spotkam, a może w większym gronie coś się uda zorganizować.
Pozdr.

P.S. Ja chyba jechałem na trzecim biegu i nie osiągnęliśmy nieco ponad sto tylko chyba grubo ponad sto ;)

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Kontakt:

Post autor: Venom » wt kwie 19, 2011 22:58

Dave, jak wiesz mojego brata nie bylo, ale byl kuzyn, ktoremu dziekujemy za fotki!!

Jakos dziwnie wyglada ta moja babcia w towarzystwie tych mlodych i pieknych M3...

Link do paczki fotek 186MB:
www.m5e34.pl/materialy/2011.04.17_DNND02.zip

Prosze o cierpliwosc przy sciaganiu. Najlepiej uzywac jakiegos programu ktory wznawia zerwane polaczenia.
Jesli ktos chce jakies fotki w wyzszej jakosci to pisac.

Ponizej wrzuciel kilka, dla tych ktorym nie chce sie sciagac:

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Pozdrawiam!

DavePL

Post autor: DavePL » wt kwie 19, 2011 23:18

Venom foty swietne jak zwykle, podziekuj kuzynowi ;)

ODPOWIEDZ